28 augusti 2012

Hänger lite...

...här å där

Kollar på snygga människor och hard working stylister..

Mycket trevligt!

Baksidor:
- Hunger
- Fotont
- Hårspraysnäsa
- Havanalängtan

Ska hem å mysa med min bebis snart å imorrn ska ja baara vara mamma!

Modetroll en dag, mammaspöke i myskläder nästa..
Livet helt enkelt!

Vaken..

Men bara typ! På väg iaf.. Ha en bäst dag! För det ska jaaaag!

27 augusti 2012

Calltime..

06:00 imorgon!!!

Så bör nog säga godnatt nu! ska bara packa lite prylar, titta på sovande bebis, läsa lite bok och ja nåt mer heltoviktigtmenjagvillintesova kan jag nog hitta på...

Mysdag för lillan å hennes pappa imorrn!

Nä på riktigt, sova lite nu så jag vaknar laddad för en lååång dag imorgon...

MBFW Here i come!


Om ni undrar..

Har jag haft lite problem med uppdatering av utseende på bloggen, allt jag testar läggs ut, så därav typ en ny header i sekunden haha

jobbar vidare och ber om ursäkt för att jag verkar ambivalent...

Lyxlillan..

... Får frukost på sängen

26 augusti 2012

jamendåfårdetvälblisåhärdå

Ja som ni ser har jag nu typ lite nytt utseende på bloggen, men IIINTE nöjd, inget har gått min väg, men det får duga för en stund, Ja ork rent int mer!

Idag var vi å kikade på en lägenhet! helt ok var den, men egentligen inget för oss, så vi letar vidare.

Lovar att jag ska blogga "på riktigt" imorgon, asså med bilder å sånt, för just nu har jag typ noll energi.

Imorgon börjar Mercedes Benz Fashionweek, YAY! På tisdag ska jag assa på Local firm och Dagmar! roligaste dagarna 2ggr/år.

Surfade runt på Zara lite å hittade massor jag gärna skulle ha på mig i höst!






Jaha!

Fortfarande stuck med det här utseendet på bloggen, inte för att jag hatar det helt, men jag kan inte säga att jag älskar det heller, kolla i vänstra hörnet, där finns det lixom en lista där ni själva kan välja hur min blogg ska presenteras, Dynamiskt så det förslår!!

Finaste maken ska hjälpa mig i eftermiddag, så innan kvällen är jag nog "mig själv" igen :)

Dotra somnade på egen hand (börjar vara mer regel än undantag) i sin säng klockna halv nio igår, sov till halv tre, käkade lite och somnade om till typ sju då hon fick slagga på min arm en stund! vilken praktbebis (passar på att skryta så länge det håller i sig, typ till imorrn)

När dottern sköter sig såhär fint är det mamman som strular på nätterna, inne i värsta insomniaattacken, somnade väl typ sex kanske!! pigg idag?! NÄÄE!

Nu ska vi på lägenhetsvisning!


25 augusti 2012

Blogger..

..står inte högst på min lista just nu!!! GÅÅÅR INTE ÄNDRA UTSEENDE på min blogg, har testat typ allt men just nu är ngt väldigt buggat! har typ fastnat i den här fula dynamiskabloggstylen (som jag inte aktivt valde själv) hmmmm!

jag jobbar vidare helt enkelt

ses snart!

sov sött

Uppdaterar...

Återkommer inom kort!

Long time..

Inget bloggande

Sorry för frånvaron, min bloggapp slutade funka och då orkar jag lixom inte..

Sen sist har vi hängt med Mysiga Lisa å Bonnie ,testat Bonnies bumbo, sovit, ätit lunch med bästaste Åsa, letat lägenhet och powerwalkat.. Typ!

Havana har klöst sig på kinden, så nu går hon under namnet Scarface! Coolt tycker hon!

Å just ja! Vi har möblerat om för typ sjutusenelftegången!! Haha vad gör man inte för lite "spänning" i vardagen

Trött efter typ 10h ommöblering och städning

Åsa som varit å rest runt i amerikat hade köpt ett par rosa converse åt Havana, som naturligtvis blev JÄTTEglad!!

Fiina rosa



20 augusti 2012

Nytt boende..

Någon gång i framtiden i guess!

Som jag tidigare berättat så letar vi efter nytt boende, men fy fasen vad svårt det är, främst för att vi inte helt säkert vet hur eller var vi vill bo, ska vi tänka på framtiden och köpa ett hus eller ska vi köpa en lite större lägenhet i samma område som vi bor eller kanske en större lägenhet lite söder om söder eller ska vi helt enkelt bo kvar så länge lillan är liten och flytta till större den dagen hon behöver eget rum?!?

Alla dessa frågor, men finns det något roligare än att kika runt på Hemnet och drömma sig bort, "låtsasbo" och få en hel del inspiration..

Bara att insé!  JAG ÄR EN HEMNETKNARKARE!!!

Inspirationsbilder från "alldelesförstoraochdyralägenheter"









Loppisen!

Godmorgon! eller snarare gó förmiddag!

Ni vet dom supersnygga väskorna jag fyndade på loppis i slutet av juli, Loppisen heter Olssons laduloppis och nu finns dom på facebook, HÄR kan ni kolla öppettider, bilder från ladan m.m

Som jag skrev i det tidigare inlägget så ligger loppisen utanför Uppsala där svärisarna har sitt lantställe, ja e rätt kass på vägbeskrivningar men kör mot Östervåla så borde ni se skyltarna eller kolla på loppiskartan för bättre beskrivning.

Dom säljer allt från möbler till superfina kläder, skor och väskor så absolut värt ett besök å det coola är att en del av försäljningen går till Min stora dag! så har du vägarna förbi Uppsala gör ett stopp på Olssons laduloppis!


17 augusti 2012

Blää..

Ont i halsen och seg i kroppen, why liksom?! Dessutom åkte min mamma hem idag, alltid sååå bläigt å ledsamt, så nu sitter vi här å surar jag å Havana..

Igår va jag på återbesök hos min BM, så himla kul att träffa henne igen, måste helt enkelt skaffa fler barn så vi får hänga mer i framtiden.
Havana hittade en polare i väntrummet, asläskig verklighetstrogen bebisdocka, hon va lite tvekis först men sen snackade hon på som om dom var gamla vänner haha

Nu ska jag dricka kaffe och äta ipren, Havana gymar lite!

15 augusti 2012

Tips till lässugna mammor...

Dessa jättebraiga noveller kommer från Novellix, dom är typ 30 sidor och lysande för oss småbarnsföräldrar som inte hinner plöja jäättelånga böcker. Halva hinns typ med under en amning!

Finns på pressbyrån! Köp köp!

Vilar Minirodinistyle..

Å lite animalprints..

Familjen någorlunda..

Havana hade en ganska bökig natt, somnade i sin säng runt 21 heeeelt på egen hand, vaknade vid ett jätteledsen sen fick hon sova i vår säng men snurrade som en propeller hela natten så även om hon inte var ledsen så sov jag galet dåligt. Jag är ju rätt bortskämd med ett nästan helnattssovande barn!

Vi har delvis gett ersättning sedan 3:dje veckan (nu 10 veckor) jag har i stort sett helammat och bara gett ersättning lite för att komplettera, senaste två veckorna har vi ökat på ersättningsmängden till nästa alla måltider och så får hon snutta mellan, på natten och på morgonen, funkar galet bra! Hon är en mycket nöjdare bebis, jag vill ändå fortsätta amma lite, framförallt natt och morgon så får väl pumpa lite då å då..

Men skönt med en nöjd bebis!
Nu vilar vi lite, Havana på min arm och hunden mot hennes rumpa Haha! Mysig stund hos familjen någorlunda!

14 augusti 2012

Babygym...

Världens bästa uppfinning, kan roa Havana hur länge som helst, hon sprattlar å skrattar å pratar, jag var tvungen att testa, så nu ligger vi här å pratar med varandra..

Småbarnsförälder..

Vet man att man är...

- När man använder våtservetter till ALLT, typ dammtorkning och "morgonduschen"
- När man ääälskar doften av kissblöja
- När mjölken tar slut och man tar ersättning i kaffet istället
- När ens tidigare så färgkordinerat hem nu pryds av små leksaker i alla regnbågens färger

12 augusti 2012

Havanas namnkalas..

Mysigaste kalaset med underbar utsikt!

Det innehöll allt!! goda vänner, god mat, gott vin, snäll bebis och uunderbar ceremoni!
Ceremonin innebar att vi berättade vilket namn hon skulle få, vilka hennes faddrar är och sedan fick hon en underbart söt liten krans som "kronan på verket". Havanas farfar läste en fin dikt och farmor sjöng en sång hon skrivit alldeles speciellt till lilla Havana (snyft på det) sedan skålade vi! så nu har hon typ officiellt fått sitt namn, Penny Havana Lo Ahl du är den finaste dottern på jorden!

TACK!! alla som delade denna fina eftermiddag med oss <3 och Havana tackar för all jättefina presenter!

Farmor sjunger för lilla Havana
Sötaste i sin krans
Havana och fina Isabelle
Några av de fantastiska presenter Havana fick
Havana och vackraste faster Julia
Utsikt som sagt
Havana och världens bästa "Gammelmoster" Ulla (Felix moster)
Häftigaste blöjtårtan som Nina har gjort, bilderna gör den inte rättvisa, den är helt grym! Hon gör på beställning så om ngn är intresserad, hör av er till mig så förmedlar jag kontakten.

10 augusti 2012

Sömntutor..

Slog upp mina bruna och kollade på uret 11:08!!!!! Jeeezez vad vi har sovit länge, fick väcka Havana till och med, nu måste vi tokstressa då mormor och morbror från norrland knackar på om typ 20 min..


Fick en fråga från Karin var jag köpt Havanas fina ljusslinga, den är köpt Härifrån, finns så mycket fina grejer i den webshopen!


8 augusti 2012

Underbara unge..

Älskar dig oändligt mycket ❤

Pappersbröllop

Igår firade jag och maken två år som gifta, Havana fick vara hos farmor medan vi firade oss lite. Grymt skoj kväll, vi började kvällen på Mosebacke där vi drack en öl, snackade om allt mellan himmel och jord och skrattade, gaaalet vad viktigt det är att få lite vuxenkvalitetstid när man är småbarnsförälder.

Sedan gick vi vidare till Gondolen där vi käkade supergod mat, kan tyckas att Gondolen är lite "turistigt" men jag har faktiskt aldrig ätit där så det var en kul upplevelse, lovade mig själv att inte ringa farmor stup i kvarten, men jäääklar vad svårt det var haha!!

Sedan hade vi egentligen tänkt hämta liten, men hon hade somnat så sött så vi bestämde att hon skulle få sova kvar (gaaaaah vad jobbigt för mammahjärtat) så vi gick vidare till vår "kvarterspub" och njöt vidare av att "bara vara vi" efter det strosade vi hem och tog en prommis med vovvis, helt underbart, fantastiskt, galet trevlig kväll!

När vi kom hem somnade vi som två små barn framför tv:n haha, ingen romantik här inte! livet som småbarnsförälder helt enkelt :)

Fick precis sms av farmor, älskade finaste ungen hade somnat nio igår, sovit till fem ätit lite och somnat om!! trivs visst jäkligt bra hos sin farmor, nu kan hon väl upprepa samma beteende hemma typ!