31 maj 2012

Gomorron...

Eller förmiddag är mer rätt när klockan är efter 11!

Hade en riktigt pissig kväll igår, fy fasen vad tunga vissa dagar känns

14 dagar kvar:

- Stor, spänd mage
- Trött
- Ont i benen
- Trött (igen)
- Tröttare
- Tröttast
- Snygg i håret

Men glad och vid gott mod, har faktiskt sovit rätt ok inatt, tills makens väckarklocka började ringa typ var 3:dje minut i 2 h, ett jävla väckarklockezoo! Så jag klev upp och gjorde kaffe istället.

Idag ska jag äta Sushi med fin vän, åka in å säga hej på gamla jobbet och vila så mycket jag bara orkar..

Har precis varit ut på vovvepromenad, var tog sommaren vägen, inte jättevarmt ute precis!

Dagens suddiga tjockis i nya fina skor


30 maj 2012

Älskad..

Liten ouppfostrad vovve...

Fin blev jag..

Tack bästaste Emma för mörk botten (med mindre grå strån) och lite längre barr! Liiite schnyggare känn ja mej :)

inte världens bästa bild!

Under progress..

Guuuu va fiiiiin ja ska bliii!!

Ni får se en bild på långhårig tjockis sen

Hjälp..

Vad jag är trött! Och förkyld.
Idag ska fina Emma fixa mitt hår så jag är riiktigt snygg på förlossningen (tror iofs varken jag, barnmorskorna, mannen eller bebis bryr sig ett skit om hur jag ser ut i håret, fokus på fel kroppsdel lixom)

Idag åker bror hem! Trist tycker jag!

Sovit sådär lagom gott inatt, så en powernap är kanske på sin plats!

29 maj 2012

Sann romantik...

Uttråkad...

Så jag fotar en ananas...

 en liten skateboard å nåra muggar

Mage med mera 16 dagar to go...

Hej å hallå!

Vilken skitnatt jag haft, precis som jag skrev igår, från en ganska skön, gosig, gravid state of mind under gårdagen, till helvetes jävla plågor och önskan om en väääldigt nära förestående förlossning!!

Har fasen inte sovit något inatt, tror jag! för det är nog det värsta, att jag sover ju som typ nästan, men typ inte ändå!

Mage som en stoooor stenkula och lite ont då å då, nåväl i runda slängar 16 dagar to go och det ska jag väl lyckas överleva, jag får väl sova när jag blir gammal!!

Har jobbat mig lite på morron, ska promenera mig lite med lilla B nu, och sen äta gofrulle med fina storebror, vilken lyx att få umgås i sååå många dagar med finaste äldre version av mig, det händer inte allt för ofta. Efter det jobba jobba, sova sova!!

Vill skänka en stor bukett av "fan vad ni är bra" till alla som överlevt sista veckorna av en graviditet!! Jäklar vilken insats!

Bjuder på en magbild såhär i V38 (37+5 eller vad det nu blir) tycker magen ändrat karaktär, från rund kula till droppformad å spänd, rätt ugly faktiskt!

Förövrigt:

Vikt: ingen aning +12-13 kanske (har nog passerat 70 strecket iaf)
Krämpor: ALLA
Klåda: Nä, drunknar liksom i alla andra plågor
Snygg: NÄPP
Vaken: JA
Trött: JA
Förlossningstecken: Inga
Troligt förlossningsdatum: Aldrig







28 maj 2012

På en buss..

Med mina nya fina skor! Va ju tvungen att byta upp mig i size, så idag fick jag använda mina nya lovely för första gången!

Jäklar va jag lyser på södermalmsgator

Frisera folk dagen avslutad: iiiinga framsteg alls på klämma ut unge fronten, känner mig just idag pigg och inte alls förlossningsugen, såatte hon kan gott stanna därinne minst 17dgr till, men återkommer angående detta, då ett change of mind till imorgon är lika säkert som amen i kyrkan :)

27 maj 2012

Nyfiken...

Så in i bomben på vad som gömmer sig därinne i magen...

Jag och maken är ju inte direkt stöpta i samma form...

Hur kommer hon att se ut?! Jag vill veta nuuuu!!


Oj oj oj...

Promenad med stort P blev det på cykeldagen..

Bastugatan-lasse i parken-långholmen upp på nån höjd-ner å över bro-södermälarstrand till typ münchen-cola på en båt-torkelbacken upp till Bastugatan...

Shit! Måste ju typ va en mil..

Utvärdering:
Tryck nedåt och sammandragningar. Förlossningstecken=nope!!

Vila lite nu kanske!

Ps. Stödstrumpor is the shajt .Ds

Grattis på morsdag..

Grattis min älskade mor på morsdag, rent tekniskt sett kan man ju nästan säga att jag oxå firar morsdag idag, typ lite iaf.. Yay mig! Min första!!

Bidde promenad till Lasse i parken för å fika oss lite..

Cykeldagen goes...

Ja int vet ja, men cykla ska ja då int!!

Sovit länge men inte gott, tät i snoken och ajaj hals..

Ätit massor och godast frulle med Make och storebror å nu ligger vi å funderar på dagen, jag borde nog hålla mig till viloaktiviteter, men hörde nåt om promenad till Långholmen.. Puust!! Börjar känna mig helt utpumpad efter mina första två taktikdagar. 18dgr kvar idag (enligt appen, som vi litar till tusen på) Måste nog börja taktikvila inför "detaljen" (förlossningen) snart!!

Nu ska jag klämma in benen i ett par supersexiga stödstrumpor!!

Ha en bra dag i solen :)

26 maj 2012

Tyngdlagsdagen

Resulterade i elefantbenen från hell, men tyngdlagat har jag gjort, sålt prylar till vrakpriser och kånkat grejer upp och ner för trappor.

Imorse när vi anlände till Nalen hade jag den vildaste bebisen ever i magen, rätt läskigt när hela magen går i vågor, kände mig nästan lite illamående.

Vi sålde på till utsatt pris, dock tyckte maken att pengahögen växte för sakta så han föreslog vi skulle börja "rea" ut varor kl 11, då hade vi stått en timme haha, har aldrig påstått att tålamod är hans starka sida..

Mycket blev sålt, aaaaaldeles för mycket inte, så vi fick snällt kånka hem prylar på överfull buss.. Sjukt bra att ha en jättemage på full buss dock, folk liksom håller sig undan, kan iofs bero mer på min "trevliga" uppsyn än magen haha

Nu ligger jag och försöker krympa elefantbenen så vi kan gå ut å käka å sen blire eurovision!!

Utvärdering av tyngdlagsdagen:

Inga förlossningstecken, bara en tuung, läskig, svettig kropp, ryggont och ett jävla humör!!

Hoppas ni har en bra kväll!

Swapmeetar oss lite...

Jag å bebis, ja åsså maken förstås! Vi säljer på här..

Ben som vattenballonger redan, men tyngdlagsjobbar så mycket jag bara orkar..

Promenaddagen igår har mest resulterat i en jävla massa svårt att sova inatt och ont i halsen, tror isglassdagen blir dagen D...

25 maj 2012

Jorden anropar...

Min make som heelt och fullt går in för loppisgrejen imorrn, bli inte förvånade om "bättre begagnad preggofru" oxå får en prislapp!

Projekt: komut komut komut...

Är mitt nya mission, tänkte jobba stenhårt på det från och med nu! Jag tänkte skippa alla kända och okända huskurer och istället köra på "rörapåsigtyphelatidensåmycketsommöjligt"

Tänkte köra detta på veckoschema med start idag:

Fredag Promenaddagen: Snabb promenad i värmen bärande väska och kamerastativ, hålla mikrofonstativ i sisådär 3h, promenad igen med samma väska och stativ. Promenad Bysis torg-Medis, Götgatan fram och tillbaka, promenad Medis-Bastugatan med så många trappor och backar som möjligt..

Lördag Tyngdlagsdagen: Stå på Loppis mellan 9-17, MEN! först bära sjuttielva kilo kläder och skor, bära hem det som inte blir sålt

Söndag Cykeldagen: Cykla runt runt å fram å tillbaka...Typ!

Måndag Frisera folk dagen: Frisera 3 väninnor, asså både klippa och färga, tar väl typ en sisådär 5-6h

Tisdag-Fredag Isglass & Höga knän: måste ju försöka återställa vätskebalansen så får käka 50 isglassar stående samtidigt som jag kör höga knän....

Vad tror ni? När kommer bebisen ut?

Som sagt beräknad 14:e juni, jag satsar på absolut senast 8:e (om taktiken ovan fungerar så är hon ute 1:a juni, kanske lite väl optimistiskt, så hon kan få ngn bonusdag... vi säger väl 4 dagar hyresfritt med absolut utflyttning 5:e juni... OK?!

Jag menar hallåååå, det måste ju va skittrångt därinne, å mörkt, å blött.. här ute är det ju sommar och sol!!

Vi skålar på det tycker jag!!




Turkisk mat å fika hos svärisarna...

Åt asgod mat bland 5miljarder människor på Medis, bebisen blev så mätt så vi va tvungen att gå till svärisarna å fika lite...

Filminspelat en intervju med en superintressant arkitekt idag, gillar människor som brinner för sin sak!

Dålig på att uppdatera idag! Skriver mer om mina preggoplågor senare ikväll!!

24 maj 2012

Men hallåå!!

Asså jag är rätt säker på att det en gång satt en sån fotknöl i det här området?!? Var e den nu, jag bara undrar?

Vaken i tid?!

Jaa ooh ja! Men sov faktiskt riktigt gott till typ halv sex så yay mig!!

Känner mig pigg och på bra humör, solen skiner och min storebror landar i Sthlm kl två idag!! Kan liksom inte bli annat än en bra dag.,,

Kolla vilka hoppfulla siffror gravidappen visar idag! Exakt precis 3veckor kvar, YAY MIG IGEN!

Förlossningsnack hos BM och SOMMAR

Assåååå det går verkligen inte klaga på vädret, såååå jäkla wonderful med sommar, hoppas det håller i sig!! (dock får bebbe gärna komma ut snart värme+preggo=inga fotknölar)

Försov mig imorse, typ en hel timme, inte för att det egentligen spelar ngn roll för jag har för tillfället inte jättemånga tider att passa men knas ändå.

Stressade in till stan och kollade på lite bilder från en plåtning jag jobbade på för ngra veckor sedan, superfina bidde dom, sen åkte jag hem å färgade håret på finaste S och J, rackarns vad snygga dom blev!

Efter det BM för snack kring förlossningen och utvärdering av graviditeten, jag hade väl inte så supermycket att säga om förlossningen, lite som jag sagt förut, svårt att förbereda sig på ngt man aldrig testat, men vi snackade igenom och den iaf.

Min journal är typ pyttekort så samma sak där, graviditeten var ganska snabbutvärderad... Bebis verkade må tipp topp, fina hjärtljud, fortfarande med huvudet nedåt och mitt SF-mått var typ 35 tror jag!! Har typ alltid trott att jag skulle få en minibebis, men den som gömmer sig i min mage är nog alldeles lagom stor.

Går in i vecka 38 imorgon (37+0) så tycker typ att bebis kan få komma när som helst, vi är liksom redo nu! Min barnmorska sänkte dock mitt hopp genom att säga " jag är helt säker på att du inte kommer att föda barn närmsta 2 veckorna, så vi ses den 4:e juni"

Ja jag veeeet att jag inte är planerad förrän den 14:e, och ska väl säkert gå över sjuttielvadagar, men som jag brukar säga, en flicka kan väl få drömma lite!

Skrev färdig ekonomidelen till rapporten precis, så lite redovisning imorgon sen, school's out for summer!! 

Sova lite så jag vaknar i tid imorrn!

G'natt på er!!

Dagens tjockis



23 maj 2012

Å mamman...

Vill ha den här :)

Minimarket
Men den får jag nog köpa själv :)

Önskelista...

om någon som tänker köpa saker till efterlängtad bebis läser detta så är det här det hon önskar sig meeest av allt :)


Babybjörn babysitter Balance air
Babybjörn bärsele Miracle

22 maj 2012

Finner inga ord..

Sammanfattar Eurovision songcontest semin med....... Finner inga ord!!!

San Marinos bidrag "Facebook uh uh oh" är ngt av det konstigaste, konstigaste.... ja som sagt finner inga ord, gå in på HÄR! å kika vettja!!!!

Facebook uh uh ooooh!!!!!

VAAAAARMT!!!

Fina ni!

Hur mår ni idag? 

I sthlm har det varit underbaraste bästa sommarvädret, heelt underbart! jag måste dock säga att jag är helt överlycklig över att jag ska föda i juni och inte gå gravid hela sommaren, för det skulle jag fan inte orka!!

Började dagen med att överlämna pågående projekt, fy fasen vad skönt det kändes, hade Tenta/Dugga (eller what ever dom nu kallade den) efter lunch, hur det gick?! bra fråga hörru, jag svarade på 7 frågor på typ en kvart, dom flesta satt liiiite längre än så!! så vi som gick tidigast är nog lite dumma i huvet eller assmarta!

Skitsamma det gick som det gick!!!

Vi gick sedan från Liljeholmen till Medis, käkade i solen å sen gick jag från Medis och hem, tycker det är rätt bra jobbat i 9:de månaden i platta ballerinaskor

Känner mig annars asgravid, varm och svullen! fick mina fajna skor idag, men att prova skor med gravvefötter i värme är liksom ingen idé kan jag säga, har duschat kallt och ätit 5000 piggelin...

Nu ska jag se Eurovision songcontest semin, jihooo va kul.. eller?!

UPDATE: Har inte ens sett hela första bidraget ännu.. å fy i helvete vad det suuuger!!!




21 maj 2012

Rutten bloggdag och status V37

Jag har så makalöst mycket att göra, har suttit med världens bästa Klasskompisar och pluggat (snackat skit) till tenta idag... vet inte om jag egentligen kan det jag borde, men vaffan, det löser sig!

Dessutom har jag försökt sammanfatta alla projekt som ska lämnas över imorgon kl 10, ser dock ljuset i tunneln då jag från måndag bara sover och äter isglass (wishful thinking)

Gravidstatus då..

Har på torsdag gått 37 hela veckor, alltså jag går då in i V38, ska till barnmorskan på onsdag för det där snacket kring förlossningen/sammanfatta graviditet, ja ni vet! måste dock säga att jag fortfarande inte fattat att jag inom ngra veckor är mamma... sug på den MAMMA!! ja.. ska ju bara gå igenom den lilla detaljen först (som jag brukar kalla förlossningen). Har nog egentligen inte fattat att det snart är dax, tycker att det gått jätteläskigt snabbt på slutet.

Förövrigt:

-Tjock: JA! har dock "bara" gått upp typ 11-12kg så det är väl överkomligt

-Mage: Stor som en medicinboll, tycker den sjunkit ngt

-Ryggsmärtan: Mycket bättre sedan magen började sjunka, liksom inte samma tryck på revbenen

-Sömn: Nej, dåligt med den varan, men försöker vila ngn gång under dagen när jag kan

-Mat: Äter väl typ som vanligt, lite mindre möjligtvis då det känns som det inte ryms så mkt, Isglass är ju dock bara föööör gott!!! har dock senaste dagarna blivit tvungen att stiga upp mitt i natten och äta en macka.

-Sammandragningar: mmmm jo det kan man säga, molvärkade häromdagen så pass att jag fick ta alvedon, men idag har det varit lugnt på den fronten.

-Klådan: Jo fortfarande lite ibland (efter 22)

-Bebisgympa i magen: Mycket! dock förändrade rörelser senaste veckan, större liksom.

-Vätska: Efter fööör mycket aktivitet eller stillasittande känner jag mig "vattenfluffig", tunga ben och lite fettofötter, vigselringen är inte på längre (beror mest på att jag är rädd att den plötsligt ska fastna)

-Cravings: Ett Glas Vin eller en kall öl!! frågor på det? (dricker natuurligtvis inte vin och öl, men en flicka kan väl få drömma om sommar, värme, uteservering och en kall goood öl)

-Drömmar: Ja massor och superkonstiga

-Kläder: Helst inte alls

-På önskelistan: En dejt med "slemmis", lite fler "tecken på att det närmar sig", en hel natt sömn innan förlossning, en snygg kropp, solbränna, 1 miljon, hemhjälp och kock (de sista 5 är naturligtvis lite mycket begärt, men hallå de första 3 borde väl gå fixa inom snar framtid)

Nu ska jag sova (hoppas mirakulöst jag lär mig ekonomi under natten)

Har världens bästa make <3 bara så ni vet!







Underbart!

Kan tänkas att jag har vriden, basal, norrländsk humor, men jag tycker faktiskt Lilla Lovis är skitkul! å vet ni vad!! det står jag för...


Godnatt..

Säger jag nu! Och hoppas på en låång natt med mycket sömn!

Imorrn ska jag plugga som fasen (tenta tisd) avsluta och lämna över lite jobb.

Från nästa måndag SKA jag vara ledig (I hope)

Lägger i ngra bilder på magen v37 (tagna i fredags)

Ser verkligen ut som jag svalt en badboll, på minerna till höger oxå

20 maj 2012

Caliroots sneaker swap meet...

Där kommer vi att ha ett bord!

Jag å F är båda rätt besatta av prylar,har i våra gömmor massor av sneakers, kepsar, skateboards(de två senaste mest maken förstås), kläder, smycken ja you name it!

Största delen har mest legat och tagit plats i förrådet, så nu har vi kört en jätteutrensning och ska ha ett bord på Cali´s "loppis" på Nalen nästa lördag (såvida jag inte föder barn precis då)

Så har ni vägarna förbi, kom å köp!! eller bara hälsa :)




En fråga?!

Vi går..

På husvisning! Tell ya all about it later :)

Dom här blev det..

Rackarns va snygg jag ska vara på mina barnvagnspromenader i sommar!!

Caliroots

Har sovit..

Som en stock nääästan hela natten!!

Prisa gud å allt det där!!

Fira med frulle!

19 maj 2012

Sitter...

I Ivar Lo's park och försöker njuta av det underbara vädret, men att sitta i solen i 9:de månaden är minst sagt VARMT!! Puuh!

Dessutom funkar hela "Sittapåfiltpicknik"- konceptet åt helvete, skulle behöva en soffa! MINST!

Men, fint väder är det iaf!

Gravidstatus förövrigt:
- massor med sammandragningar typ hela tiden
- lite molvärk då å då (förvärkar eller?!)
- sovit 4h inatt, så trött
- drömde att jag födde en pojke med vuxenhuvud! Läskigt!

Längtar....

Inte bara efter min bebis..

Så här i slutet av graviditeten börjar jag verkligen på riktigt längta efter "vanliga" kläder, alltså ett par byxor som inte måste sitta över eller under magen, en skön trikåklänning som bara faller snyggt rakt ner och inte står rakt ut, somriga fina shorts och att kunna ha en maxiklänning utan att se ut som barbamamma eller urcellen-ellen.

Lite sömn=mycket tid=webfönstershopping :)

Jeans från Asos

Shorts och byxor från H&M

Maxiklänningar från Nelly

Fin fint från Romwe

18 maj 2012

Som sagt...

Vem behöver en bebis!

Köpa sig ett par skor kanske...

Måste ju liksom börja planera för mitt återtåg till det aktiva livet, å det finns ju inget bättre för motivationen än nya träningsskor :)

Vill ha bra, sköna, färgstarka och naturlich.. snygga!!!

Väljer mellan dessa som går att hitta HÄR

Skeptisk till canvastop

Färg: Fegisalternativ Komfort: grym

Lutar åt dessa!